Despre noi

avantaje

1
Salvăm Pădurile

Pădurile nu vor mai fi tăiate special pentru obţinerea lemnului de foc, deoarece brichetele de rumeguş înlocuiesc cu mare succes lemnul pentru foc.

2
Salvăm Mediul

Rezolvăm problema deşeurilor de rumeguş, rezultate în urma prelucrării lemnului (fabrici de mobilă, ateliere de tâmplărie, gatere), deşeuri greu degradabile şi foarte periculoase pentru mediul înconjurător.

3
Reducerea emisiilor CO2 prin ardere

Este bine cunoscut efectul produs de CO2 care în cazul arderii brichetelor şi peleţilor nu este produs.

4
Fără produse chimice sau aditivi

Presiunile mari la care sunt obţinute produsele noastre nu necesită nici un fel de aditiv astfel că bricheţii şi peleţii sunt produse ecologice.

Despre noi

SC INDUSTRY TRANSILVAN SRL, fondată în anul 1991, activitatea de bază fiind producţia de mic mobilier, s-a dezvoltat continuu prin priceperea şi iscusinţa producătorului precum şi prin achiziţionarea de utilaje performante.

Industry Transilvan SRL GheorgheniÎncepând din anul 2001 domeniul de activitate al firmei s-a extins cuprinzând şi ramura de comerţ cu maşini, echipamente şi scule pentru prelucrarea lemnului de ultimă generaţie, importate de la producători cu o bună experienţă în domeniu.

Începând cu anul 2007 am implementat o linie specială pentru recuperarea deşeurilor prin transformarea acestora în brichete şi peleţi.

Personalul nostru este calificat, instruit şi implicat în derularea procesului de producţie, realizează produse de calitate în conformitate cu standardele ISO.